τελευταίο θέμα στο webtv του Βύρωνα

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΑΜΒΥΡΩΝΕΙΑ 2015 6η Ημέρα - Στίβος
ΒΥΡΩΝΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 19:10
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η μέρα των Παμβυρωνείων στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, που ήταν αφιερωμένη στον στίβο.
Συμμετείχαν 200 παιδιά τα οποία αγωνίστηκαν στα εξής αθλήματα:
• δρόμοι 60μ., 80μ., 100μ., 300μ. και 400μ.
• άλμα σε μήκος
• ρίψεις (μπαλάκι) και
• σκυταλοδρομία 4χ60 μ.
Ιδιαίτερα ενθουσιώδες κλίμα δημιουργήθηκε από την παρουσία παιδιών από σχολεία της πόλης μας που παραβρέθηκαν στο στάδιο (κατόπιν συνεννοήσεως με τον Ο.Π.Α.Δ.Β. και με την απαραίτητα έγκριση των διευθυντών) προκειμένου να εμψυχώσουν τους συμμαθητές τους.
Από τη Δημοτική Αρχή παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα Θανάσης Παπαδημητρίου, ο οποίος απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά. Επίσης παραβρέθηκαν τιμώντας τα παιδιά: ο Πρωταθλητής Ελλάδος με την 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο άλμα επί κοντώ Μάριος Ευαγγέλου, ο Πρωταθλητής Ελλάδος στα 5 και 10 χιλ. Κώστας Γκελαούζος και ο Πρωταθλητής Ελλάδος στα 20 χιλ. Βάδην Βαΐτσης Γιάννης.
Στη διοργάνωση βοήθησαν ο Δημήτρης Παππάς, Πρόεδρος του συλλόγου “Γ.Σ. ΝΙΚΗ Βύρωνα” και προπονητής και ο επίσης προπονητής Δημήτριος Φρατζής.
Ευχαριστούμε πρώτα τα παιδιά και έπειτα τους δασκάλους τους, που τα προπονούν, τα συνοδεύουν και τα στηρίζουν στην προσπάθεια τους.
Το αθλητικό ραντεβού με τα «Παμβυρώνεια 2015» ανανεώνεται για τις 28 Απριλίου, με αγώνες ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν στα γήπεδα 5χ5 (Περιοχή Εργάνης) και τη συμμετοχή των μαθητών από τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας.
 
...προηγούμενη