τελευταίο θέμα στο webtv Λυκόβρυσης - Πεύκης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εορταστικό Μήνυμα Προέδρου ΠΕ.Α.Π
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ - ΑΡΘΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ
Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 09:52
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/localtv/domains/localtv.gr/public_html/images/stories/gfds.jpg
gfdsΦίλες και Φίλοι,
Διανύοντας τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, προσμένοντας την Ανάσταση του Θεανθρώπου, τη μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, ας μετατρέψουμε τον πόνο και την αδικία που υπάρχει δίπλα μας σε αισιοδοξία,
ελπίδα για δημιουργία. Με το μικρό ή μεγάλο περίσσευμα ύλης και ψυχής, ας δώσουμε απλόχερα την αγάπη μας και την βοήθειά μας σε αυτούς που την χρειάζονται πραγματικά. Τότε μόνο θα φωτιστεί η καρδιά μας, τότε μόνο θα ζήσουμε και εμείς την δική μας Ανάσταση. Τότε μόνο η κοινωνία μας, η Πατρίδα μας θα βρει την λύτρωση από την πολυεπίπεδη, οικονομική και ανθρωπιστική κρίση και θα χαράξει μια νέα πορεία ανάλογη της Ιστορίας της και του Πολιτισμού της.
Σε πείσμα των καιρών που οι αξίες και οι θεσμοί εκφυλίζονται, τα οράματα απαξιώνονται ή πέφτουν στη λησμονιά, ως νέα Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε αλλά και να κάνουμε πράξη τη δημιουργία πολιτισμού με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, κοινωνικό πρόσωπο, προάγοντας τις αξίες της αλληλεγγύης, της κοινωνικής προσφοράς και του ανθρωπισμού.
Ας γίνουμε λοιπόν συμμέτοχοι της μεγάλης προσπάθειας να μη χαθεί η ελπίδα, φωτίζοντας με χαμόγελο τις ψυχές μας, δίνοντας αξία σε κάθε γνήσια έκφραση αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
Πρόεδρος ΠΕ.Α.Π.
Δημοτική Σύμβουλος
Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη
 
...προηγούμενη