Προγραμματισμός δράσης της Λαϊκής Επιτροπής Μαραθώνα για το επόμενο διάστημα
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 00:43
maraton_bayΣυνεδριάζει την Πέμπτη 12/02/2015 και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο «Β. Ρώτα»Â  Δήμου Μαραθώνα στη δημοτική κοινότητα Ν. Μάκρης
η Λαϊκή Επιτροπή Μαραθώνα στη συνεδρίασή της θα συζητήσει  «Προγραμματισμός δράσης της Λαϊκής Επιτροπής Μαραθώνα για το επόμενο διάστημα».
Η Λαϊκή Επιτροπή θα εξετάσει τη συνέχιση της δράσης της για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης μας και για τα οποία το προηγούμενο χρόνο είχε αναπτύξει πλούσια δράση.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι: Τα ζητήματα της εκπαίδευσης και της παιδείας στο Δήμο μας. Τα ζητήματα της υγείας και πώς αυτά  τα βιώνουν οι κάτοικοι του Δήμου μας μέσα από την προσπάθεια υποβάθμισης των Κ.Υ. Ν. Μάκρης και Καπανδριτίου. Η ανησυχία μας μεγαλώνει ιδιαίτερα και μετά την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ Μαραθώνα για δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο, που ουσιαστικά βοηθάει στην παραπέρα υποβάθμιση και διάλυση της δημόσιας υγείας. Η διεκδίκηση γενικού Δημόσιου Νοσοκομείου Αν. Αττικής στο πρώην ΠΝΑ στη Ραφήνα.
Τα ζητήματα της Πρόνοιας και της συνέχισης της συμπαράστασης στους εργαζόμενους στο Ίδρυμα «Παμμακάριστος», όπως και την βοήθεια για την αναβάθμισή του.
Η συνέχιση της διεκδίκησης για την μεταφορά του Υποσταθμού της ΔΕΗ και οι επιπτώσεις που έχει αυτός στους κατοίκους της Ανατολής. Η προσπάθεια για αστική συγκοινωνία όσο και η συγκοινωνιακή σύνδεση των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου μας με δημόσιες συγκοινωνίες με το κέντρο των Αθηνών.
Τέλος, τα ζητήματα των νέων για αθλητισμό-πολιτισμό χωρίς να βάζουν το χέρι στη τσέπη οι γονείς τους, των άνεργων, των συνταξιούχων, των εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, 8ώρο 5ήμερο με πλήρη ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Η Λαϊκή Επιτροπή Μαραθώνα θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για να μην μείνει κανείς κάτοικος του Δήμου μας χωρίς ρεύμα από τη ΔΕΗ.
Για να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός και κατάσχεση σπιτιού.
 
...προηγούμενη