τελευταίο θέμα στο webtv Λυκόβρυσης - Πεύκης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πολιτιστικά Δρώμενα Φεβρουαρίου
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ - ΑΡΘΡΑ - ΣΧΟΛΙΑ
Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 17:27
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/localtv/domains/localtv.gr/public_html/images/stories/trsstysy.jpg
trsstysyΦίλες και φίλοι,
Ως νέα Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης το προηγούμενο διάστημα, θεωρώντας τον Πολιτισμό ως αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας ταυτότητας, εγκαινιάσαμε με επιτυχία ένα νέο θεσμό, τα «Πολιτιστικά Δρώμενα – Χειμώνας 2014 – 15».
Η νέα φιλοσοφία του ΠΕ.Α.Π., που υιοθετούμε, βασίζεται σε τρεις άξονες: στον οικονομικό εξορθολογισμό, στον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και στην κοινωνική αλληλεγγύη. Με δυο λόγια, αυτό που μας εκφράζει και χαρακτηρίζει τη μέχρι σήμερα διαδρομή μας, συμπυκνώνεται σε μια φράση:
«Ο Πολιτισμός δίπλα στον άνθρωπο».
Με την ίδια αφοσίωση, το ίδιο πνεύμα ειλικρινούς προσπάθειας, υψηλής αισθητικής και κοινωνικής αλληλεγγύης σχεδιάσαμε και τα «Πολιτιστικά Δρώμενα – Φεβρουάριος 2015». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εμπνέεται από την Αποκριά, έχει στο επίκεντρο τις διαχρονικές αξίες της παράδοσής μας, δίνει προτεραιότητα στην ποιοτική ψυχαγωγία αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες πολιτιστικές διεξόδους.
Αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό πρόσωπο του Πολιτισμού.  Πιστεύουμε ότι αποτελεί τη μοναδική οδό για πνευματική προαγωγή, κοινωνική προσφορά και δημιουργική έκφραση. Με ευαισθησία, μεράκι και θέληση για πλουραλισμό και σύνθεση συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί σας!
 
...προηγούμενη