τελευταίο θέμα στο webtv Λυκόβρυσης - Πεύκης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΥΚΗΣ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 18:54
Ο  Μίμης Πλέσσας μάγεψε εκατοντάδες συμπολίτες μας, αγγίζοντας τα πλήκτρα του πιάνου με τον δικό του μοναδικό τρόπο, σε μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα και ηχοχρώματα την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης. Η διαχρονική και πολύτιμη συμβολή του Μεγάλου Έλληνα συνθέτη στην προαγωγή του Πολιτισμού και στην καλλιτεχνική προβολή της χώρα μας τιμήθηκε με ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον ίδιο, που διοργάνωσε το ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στα πλαίσια των Πολιτιστικών Δρωμένων, Χειμώνας 2014-15. Συγκλονιστικές ταυτόχρονα ήταν και οι ερμηνείες του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ορχήστρας των Αισθήσεων που συνόδευσαν τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε συνδύασε το υψηλό επίπεδο ποιοτικής ψυχαγωγίας με την κοινωνική ευσυνειδησία που οφείλουμε να αναδεικνύουμε στις μέρες μας και αποτελεί μέρος της νέας φιλοσοφίας της Διοίκησης του ΠΕ.Α.Π. για καλλιτεχνική δημιουργία, πολιτιστική αξιοπρέπεια και κοινωνική προσφορά. Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της συναυλίας παρακίνησε πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι στήριξαν αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.
Η Πρόεδρος του ΠΕ.ΑΠ. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη και ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης τίμησαν τον Έλληνα συνθέτη προσφέροντάς του ένα αναμνηστικό δώρο. Η κα Πατούλη ευχαρίστησε τον κ. Πλέσσα για την τιμητική του παρουσία, για την πολύχρονη και σπουδαία προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Πατρίδας μας, αλλά και τους καλλιτέχνες και συντελεστές για την αξέχαστη βραδιά που χάρισαν στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. στο τέλος της βραδιάς σημείωσε με νόημα πως: «Είναι τιμή μας που το ταξίδι στον πολιτισμό, το ταξίδι που όλοι απολαύσαμε, είχε σήμερα αφετηρία και προορισμό το όνομα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ, ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ».
 
...προηγούμενη