τελευταίο θέμα στο webtv Λυκόβρυσης - Πεύκης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 14:21
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/localtv/domains/localtv.gr/public_html/images/stories/KEDE/_8.12.2014.jpg
_8.12.2014Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα "Μανόλης Αναγνωστάκης" έγινε μια ανθρώπινη και ζεστή συζήτηση για τον καρκίνο του μαστού, ένα θέμα που κτυπά τις πόρτες μας χωρίς διάκριση.
Η πρόληψη και η ενημέρωση ήταν το μήνυμα που επέμειναν να τονίζουν οι γυναικολόγοι που πλαισίωσαν την συζήτηση.
Οι προσωπικές εμπειρίες μελών και φίλων που δίνουν ή έδωσαν την μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού, μας μετέφεραν στο κλίμα, στην ψυχολογία και στην ανάγκη  της έγκαιρης διάγνωσης.
Οι κ.κ. Γερεντές Χρήστος και Καστάλντο Τζεννάρο, εθελοντές γυναικολόγοι στα Πολυϊατρεία του Δήμου μας και η ψυχολόγος κα Δήμητρα Σταύρου, με απλά και ουσιαστικά λόγια συνομίλησαν μαζί μας, μας ενημέρωσαν και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό.
Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Αναστάσιο Μαυρίδη που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και θέλησε να προσεγγίσει το θέμα με ευαισθησία αναφέροντας ανάλογη εμπειρία κοντινού του προσώπου καθώς και τη γραμματέα του Συλλόγου μας κα Σοφία Γουναροπούλου για την οργάνωση και το συντονισμό της εκδήλωσης.
Και βέβαια ευχαριστούμε τα μέλη μας που πρόσφεραν εδέσματα, την καφετέρια ΆΛΙΟΣ τον καφέ μας καθώς και τον παραδοσιακό φούρνο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ στην Λυκόβρυση για τα παραδοσιακά του γλυκίσματα.
 
...προηγούμενη